VOOR WIE IS MINDFULNESS?

Een mindfulness training kan iederéén helpen om de kwaliteit van zijn of haar leven te vergroten, door meer rust, aandacht en balans in dat leven te brengen. Zowel mensen die hun eigen stressbeheersing willen verbeteren als mensen die anderen willen helpen om beter om te leren gaan met hun stress-situaties nemen deel. Sommige mensen nemen deel uit pure interesse en verrijking van de eigen ervaring. De training wordt ook aangeraden als preventie van burn-out of depressie.

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN?

Je interesse kenbaar maken voor een training kan via email, telefoon of ons contactformulier. Na je bericht stuur ik je een intakeformulier en verdere informatie.

IK HEB EEN LICHAMELIJKE BEPERKING, STAAT DIT DEELNAME AAN EEN TRAINING IN DE WEG? in de weg?

Mindfulness leert je je grenzen en beperkingen te aanvaarden. Daarom staat een lichamelijke beperking een training of activiteit niet in de weg. Uiteraard beantwoord ik graag al je vragen over onze trainingen.

WAT ALS IK EEN TRAINING NIET KAN BIJWONEN?

Een gemiste training  wegens verhindering kun je onder voorwaarden inhalen.

WAT DOEN JULLIE MET MIJN GEGEVENS?

De inhoud van de intake en jouw verdere gegevens zijn onderworpen aan alle regelgevingen inzake bescherming van de privacy. Wij nemen jouw privacy zeer serieus.

MOET IK PRIVE ZAKEN DELEN MET DE TRAININGSGROEP

Zeker niet, het gaat om een training, het is geen praatgroep. Mocht je toch ergens mee zitten, dan kan je dit uiteraard met de trainer bespreken of je kan kiezen voor een individueel mindfulness traject.

De gewone groepen bestaan uit maximaal 7 deelnemers.